Home / Blogs / Verjaardag

Verjaardag

Vandaag heb ik wederom een jaartje bij mogen schrijven. Voor de 32’ste keer ga ik een rondje rond de zon maken. Een fantastische mijlpaal die ik ga vieren met een goed voornemen. Vanaf vandaag zal ik elke dag een nieuwe post, film of fotoreeks posten op deze blog. Ondertussen zal ik deze blog ontwikkelen tot iets dat visueel aantrekkelijker is dan het huidige format.

Het doel van de blog is om mijn eigen visie op auto’s weer te geven en een creatieve outlet te hebben waar ik door niemand wordt gecensureerd en waar ik met niemand rekening hoef te houden. Het is niet het doel om een community in gang te zetten dus reacties zijn voorlopig uitgeschakeld. Mocht iemand toch de drive voelen om te reageren schiet me dan een Tweetje toe op @tomwestendorp op Twitter.

De komende tijd zal waarschijnlijk worden gevuld met het hardop denken over auto’s. De BMW wordt wellicht vervangen door iets met iets meer pk’s. Dat is een proces dat in de maak is en is ook al beschreven in de post hiervoor.

Blijf deze blog dus volgen en wellicht wordt het dan ooit nog wel eens wat en wordt ik internet miljonair en koop ik een Ferrari. Oké doei!